Uw resultaten

omzet-stijging2
Merkbare groei in
omzet en marge
bedrijfsimago2
Verhoging van
bedrijfsimago
salesgroep
Versterking
Sales Talenten
Motivatieverhoging
Verhoging
verkoopsgoesting
Klant2
Duurzame
klantrelaties
draaideur2
Verhoogde
personeelsretentie

Wat klanten over Axizo zeggen

Isowit getuigenis

Getriggerd door het enthousiasme van Janien over de KernTalenten Test besloot ik om dit aan mijn medewerkers aan te bieden. Ik zag het beperkt en eerder als een onderdeel van self-coaching, weten wie je bent, ken je sterktes maar vooral ook je te ontwikkelen vaardigheden. Na de online test en een diepte-interview heeft iedereen een uitgebreid rapport ontvangen met een persoonlijke feedback. Uiteraard heb ik van Janien ook een uitgebreide toelichting gehad over ieders KernTalenten.

So far so good maar ik voelde dat het plaatje nog niet af was. Met de kennis van eenieder zijn KernTalenten groeide echter ook het besef dat we hiermee meer moesten doen. Iedereen was akkoord om zijn rapport in de groep te gooien met als doel om de onderlinge samenwerking en communicatie nog te verbeteren.

Onder deskundige leiding van Janien is er een dag uitgetrokken om aan elkaar te schetsen wat ieders sterkte was maar ook waar ieder zich ongelofelijk kon aan ergeren. Door telkens de combinatie van iemand zijn Kern Talenten hieraan te koppelen werd voor iedereen duidelijk waarom iemand zus of zo reageerde.

Na deze dag voelen we dat er opvallend beter en efficiënter wordt gecommuniceerd. Een goeie maand later hebben we een opvolg-dag gedaan waarop iedereen zéér enthousiast was over het resultaat. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de onderlinge afspraken te verankeren d.m.v. een maandelijks opvolgplan.

Kortom, de Kern Talenten Test is een absolute aanrader om meer inzicht te krijgen in je medewerkers en/of team.

Jean-Pierre Withofs
Zaakvoerder Isowit

“Wij, zaakvoerders van Tadblu, willen je heel hartelijk bedanken, Janien voor het strategisch advies en de sales coaching die je ons hebt aangeboden met behulp van de KernTalententest. De test en jouw coaching hebben ons in ons 2-mans bedrijf heel duidelijke inzichten gegeven in onze KernTalenten en die van de andere. We zijn de taken beter gaan verdelen conform onze talenten zodat ieder in zijn kracht is komen staan. Dit heeft als resultaat dat we veel minder stress, meer plezier én meer succes hebben. Dankjewel daarvoor!”

Cynthia Bushmann
Patrick Lachapelle
Zaakvoerders Tadblu

Janien je hebt mij op een heel aangename en rustige manier geholpen om inzicht te krijgen in mijn KernTalenten. Voor mij, als ondernemer, een heel belangrijke basis voor het nemen van beslissingen en het maken van duurzame keuzes. Iedereen zou zijn KernTalenten moeten kennen. Ik beveel jou in ieder geval aan in mijn netwerk. Bedankt Janien, je bent een super dame, met het hart op de juiste plaats.

Ruud Paulissen
Zaakvoerder Paulissen IT-Solutions

Pentricore getuigenis

‘Ik vond eerst dat ik niet echt een salestraining nodig had. Via andere jobs had ik wel al bepaalde opleidingen gekregen en ik dacht dat het met die ervaring wel allemaal ging lukken. Na een paar maanden kwam ik tot het besef dat de resultaten uitbleven, hoe goed mijn product ook was, ik kreeg ‘het’/mijzelf maar niet verkocht.

Gelukkig heb ik toen besloten bij Janien de salesopleiding te volgen, een schot in de roos! Ze stemde haar traject volledig af op mijn nood, mijn behoefte, mijn pijnpunten waardoor we heel doelgericht en stelselmatig tot de kern kwamen. Het hele proces lag zo in lijn met wie ik ben dat het niet eens voelde als ‘verkopen’, het klopte gewoon (voor mij is dit heel belangrijk want ik ben geen ‘pusher’ en wil mensen oprecht hélpen met mijn product).

Reeds na de eerste sessie was het resultaat merkbaar: 2 van de 3 salesgesprekken in de dagen erna kon ik succesvol afsluiten, louter dankzij Janien’s hulp. Waar ik vroeger in kringetjes bleef draaien en niet wist waar te ‘hooken’ gaf Janien praktische en concrete tips, die we uitgebreid oefenden in rollenspellen -> heel gerichte feedback waar je ook effectief mee aan de slag kunt.

Voor mij persoonlijk was het vooral belangrijk om de juiste vragen te stellen en de juiste structuur te hanteren. In het begin vond ik de opleiding vrij duur en vroeg ik mij af of het wel ‘de moeite’ was om deze investering te doen, ja jongens dat was het dus absoluut wel, reeds na de eerste sessie (ik vond het zo goed dat ik ter plekke een tweede afspraak maakte) kon ik verkopen sluiten die mijn opleiding volledig terugbetaalden.

Elke verkoop die ik in mijn verdere carrière sluit is pure winst. Ook na het afronden van de opleiding is Janien nog steeds bereikbaar voor feedback en blijft ze mij steunen! Een echte aanrader voor iedereen die wilt groeien als verkoper/ondernemer!

Wouter Sterkendries
Zaakvoerder Pentricore

Samen met mijn moeder run ik het Schoonheidsinstituut Baïne. In het kader van een toekomstige overdracht vonden wij het een goed idee om elkaars KernTalenten goed te leren kennen. Janien neemt écht de tijd om je KernTalenten duidelijk in beeld te brengen. Je weet meteen wat jouw sterktes maar ook waar je valkuilen zitten. We hebben elkaars sterktes ontdekt maar ook ontdekt hoe complementair we zijn en hoe het komt dat we elkaar soms ook niet begrijpen. Als “kers op de taart” hebben we, dankzij deze teamcoaching, ook het inzicht meegekregen dat mijn moeder, in de toekomst, met een gerust hart onze zaak aan mij kan overlaten. Een échte aanrader voor elke onderneming die hun team optimaal wil laten samenwerken. Bedankt Janien.

Ine Bauwens – Rita Van Hoof
Zaakvoerders Schoonheidsinstituut Baïne

15 jaar lief en leed delen betekent niet automatisch dat het ook op zakelijk vlak klikt. Daarom besloten mijn man en ik, als zaakvoerders van Letters & Pixels, onze KernTalenten te laten analyseren door Janien. Deze KernTalentenanalyse leidde tot de eerste waardevolle inzichten: we kregen een beter zicht op wat onze persoonlijke passies en drijfveren zijn. Nadien werden onze individuele analyses samengevoegd om te kijken waar onze gemeenschappelijke sterktes zitten, hoe en waar we als team complementair zijn en wat de eventuele valkuilen kunnen zijn. Deze teamcoaching was voor ons de perfecte basis om de taken in ons nieuwe bedrijf te verdelen en het werkt écht. Sindsdien zijn we veel productiever en behalen we merkelijk betere resultaten. En het verslag is de ideale leidraad om bewuste keuzes te blijven maken, elke dag opnieuw. Wij zijn er niet alleen als individu sterker uitgekomen, maar ook als team. Bedankt Janien!

Annick Vermeulen
Zaakvoerster Letters & Pixels

Janien heeft een ongelooflijke drive in zich waardoor ze erin slaagt mensen echt te enthousiasmeren. Haar tips en tricks om je sales resultaten te verbeteren werken echt. Geen blabla maar raad die werkt, van iemand met een ongelooflijke ervaring.

Griet Dekocker
Freelance recruiter Fadeconsult

Janien is een natuurtalent wat coaching en sales betreft; ze verenigt als geen ander beide domeinen. Haar empathische én professionele aanpak leidt tot resultaten en helpt (jonge) verkopers de juiste toon te vinden. Ik heb erg graag met Janien samengewerkt en hoop dit nog vaak te doen in de toekomst! Ik wens haar dan ook alle succes toe, evenals haar coachees

Danielle Krekels
Zaakvoerster CoreTalents
Grondlegster KernTalentenmethode

Sales talenten laten groeien voor meer succes en rendement is Janien daadwerkelijk op het lijf geschreven. Haar dynamiek, professionalisme en geloof in het talent van mensen maakt haar enorm sterk in datgene waar zij voor staat. Wat ik hierbij vooral heb geleerd is dat de juiste kennis van jouw kerntalenten en die van je collega's van primair belang zijn om een goede match te krijgen. Als zaakvoerder krijg je een beeld over jezelf en over jouw werknemers waardoor je makkelijker tot een consensus komt en bijgevolg betere resultaten realiseert. Janien weet vanuit haar jarenlange kennis en ervaring je te begeleiden en te ondersteunen. Een aanrader voor ieder die vooruit wil kijken en succesvol in het leven wil staan.

Carla Lynen
Zaakvoerster Return
Ondernemersadviseur

Ik zou iedereen aanraden zijn of haar KernTalenten te leren kennen. Voor mij heel leerrijk want nu ben ik bevestigd in het feit dat ‘verkopen en overtuigen’ wel degelijk in mijn persoon zit en dat is wat ik écht wou weten. Want bezig zijn met klanten is mijn passie. Janien luistert oprecht en heeft geen vooroordelen of geeft geen commentaar, zowel bij de toelichting van mijn KernTalenten als bij het diepte-interview. Ik ga zeker in mijn netwerk doorgeven dat ik deze begeleiding als zeer positief en professioneel heb ervaren.

Annelies Leën
Commercieel bediende

Ik leerde Janien kennen als KernTalentenanalist. De gesprekken met haar waren een verademing en leverde op veel vlakken duidelijkheid zowel op professioneel als privé vlak. Janien is warm en authentiek met een talent om te luisteren, informatie te analyseren en te vertalen naar realistische en concrete inzichten. Haar contactgegevens staan met stip in mijn contactenlijst.

Huberte Terwingen
Operation & facility management Director

Janien is jarenlang mijn coach en vertrouwenspersoon geweest. Ze is een echte people manager en heeft het talent om de mensen rondom haar net zo enthousiast te krijgen als ze zelf is. Door haar doorgedreven kennis en ervaring in Sales en HR, heeft ze me heel veel geleerd en doen groeien in mijn sales verhaal.

Ivy Bryon
Klantenbeheerder Group S

Voor mij voelde dit aan als een 10/10. Ik ga je zeker aanbevelen in mijn netwerk. Je doet dit met volle overgave en inlevingsvermogen. Je hebt mij doen inzien dat ik mijn sterke talenten volop kan inzetten in wat ik doe en dat ik heel wat potentieel heb om mijn onderneming te doen groeien.

Patricia Vanoirbeek
Onderneemster Cammelino

Je gebruikt een heel interessante methodologie waarbij de resultaten zeer herkenbaar zijn. Bovendien duurt het niet zo lang en met loopbaancheques zeker te betalen. Het is aangenaam door jou gecoacht te worden. Het was mij in de beginne niet duidelijk dat de KernTalenten de leidraad is van het volledige gesprek, maar ik heb er heel veel aan gehad.

Hans Luyts
Zaakvoerder Ambertree

Van mij krijg je de volle 100% Janien. Ik ben zeer tevreden over je samenwerking. Ik heb nu meer inzicht verworven in mijn KernTalenten. Je hebt mij een nieuwe kijk gegeven op mijn toekomst. De manier waarop je werkt is fantastisch! Ga zeker door op deze ingeslagen weg.

Ann Jonckheere
Zaakvoerster De Lotusbloem

Ik vond het een super ervaring. Je doet dit geweldig en met volle overgave en inlevingsvermogen. Mijn KernTalentenverslag zal mij zeker in de toekomst helpen. Dankzij de KernTalentenanalyse heb ik meer zelfvertrouwen en sta ik weer sterker in mijn job. Dank je wel en veel succes!

Een sterkere Linda

“Als projectmanager wou ik wel eens weten in het kader van interne doorgroei hoe dat zit met mijn natuurlijke sterktes. Ik kan iedereen de KernTalentenanalyse bij Janien aanraden. Zij hanteert een heel sterke professionele aanpak. Voor mij een zeer leerrijke ervaring om stil te staan bij je sterke punten en bij de punten die echt veel energie van je vragen maar ook geven. Tijdens het diepte-interview word je intrinsiek verplicht om goed na te denken over wat je belangrijk vindt in een (ideale) job en worden actiepunten besproken. Top!”

Frank Vandersmissen
Projectleider

Nu ik mijn KernTalenten heb ontdekt, heb ik mezelf nog beter leren kennen. Het heeft mij een enorme boost gegeven in mijn zelfvertrouwen. Iedereen zou zijn KernTalenten moeten kennen en zeker studenten die hun laatste middelbaar afronden om een gerichte studiekeuze te maken. Janien, je bent een heel fijne dame, die alle tijd neemt voor je klanten. Voor mij een echte aanrader!

Sonja Knockaert
op weg naar het ondernemersschap

Contacteer Axizo!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op!