Uw resultaten

omzet-stijging2
Merkbare groei in
omzet en marge
bedrijfsimago2
Verhoging van
bedrijfsimago
salesgroep
Versterking
Sales Talenten
Motivatieverhoging
Verhoging
verkoopsgoesting
Klant2
Duurzame
klantrelaties
draaideur2
Verhoogde
personeelsretentie

Wat klanten zeggen

Janien je hebt mij op een heel aangename en rustige manier geholpen om inzicht te krijgen in mijn KernTalenten. Voor mij, als ondernemer, een heel belangrijke basis voor het nemen van beslissingen en het maken van duurzame keuzes. Iedereen zou zijn KernTalenten moeten kennen. Ik beveel jou in ieder geval aan in mijn netwerk. Bedankt Janien, je bent een super dame, met het hart op de juiste plaats.

Ruud Paulissen
Zaakvoerder Paulissen IT-Solutions

Samen met mijn moeder run ik het Schoonheidsinstituut Baïne. In het kader van een toekomstige overdracht vonden wij het een goed idee om elkaars KernTalenten goed te leren kennen. Janien neemt écht de tijd om je KernTalenten duidelijk in beeld te brengen. Je weet meteen wat jouw sterktes maar ook waar je valkuilen zitten. We hebben elkaars sterktes ontdekt maar ook ontdekt hoe complementair we zijn en hoe het komt dat we elkaar soms ook niet begrijpen. Als “kers op de taart” hebben we, dankzij deze teamcoaching, ook het inzicht meegekregen dat mijn moeder, in de toekomst, met een gerust hart onze zaak aan mij kan overlaten. Een échte aanrader voor elke onderneming die hun team optimaal wil laten samenwerken. Bedankt Janien.

Ine Bauwens – Rita Van Hoof
Zaakvoerders Schoonheidsinstituut Baïne

15 jaar lief en leed delen betekent niet automatisch dat het ook op zakelijk vlak klikt. Daarom besloten mijn man en ik, als zaakvoerders van Letters & Pixels, onze KernTalenten te laten analyseren door Janien. Deze KernTalentenanalyse leidde tot de eerste waardevolle inzichten: we kregen een beter zicht op wat onze persoonlijke passies en drijfveren zijn. Nadien werden onze individuele analyses samengevoegd om te kijken waar onze gemeenschappelijke sterktes zitten, hoe en waar we als team complementair zijn en wat de eventuele valkuilen kunnen zijn. Deze teamcoaching was voor ons de perfecte basis om de taken in ons nieuwe bedrijf te verdelen en het werkt écht. Sindsdien zijn we veel productiever en behalen we merkelijk betere resultaten. En het verslag is de ideale leidraad om bewuste keuzes te blijven maken, elke dag opnieuw. Wij zijn er niet alleen als individu sterker uitgekomen, maar ook als team. Bedankt Janien!

Annick Vermeulen
Zaakvoerster Letters & Pixels

Janien heeft een ongelooflijke drive in zich waardoor ze erin slaagt mensen echt te enthousiasmeren. Haar tips en tricks om je sales resultaten te verbeteren werken echt. Geen blabla maar raad die werkt, van iemand met een ongelooflijke ervaring.

Griet Dekocker
Freelance recruiter Fadeconsult

Janien is een natuurtalent wat coaching en sales betreft; ze verenigt als geen ander beide domeinen. Haar empathische én professionele aanpak leidt tot resultaten en helpt (jonge) verkopers de juiste toon te vinden. Ik heb erg graag met Janien samengewerkt en hoop dit nog vaak te doen in de toekomst! Ik wens haar dan ook alle succes toe, evenals haar coachees

Danielle Krekels
Zaakvoerster CoreTalents
Grondlegster KernTalentenmethode

Sales talenten laten groeien voor meer succes en rendement is Janien daadwerkelijk op het lijf geschreven. Haar dynamiek, professionalisme en geloof in het talent van mensen maakt haar enorm sterk in datgene waar zij voor staat. Wat ik hierbij vooral heb geleerd is dat de juiste kennis van jouw kerntalenten en die van je collega's van primair belang zijn om een goede match te krijgen. Als zaakvoerder krijg je een beeld over jezelf en over jouw werknemers waardoor je makkelijker tot een consensus komt en bijgevolg betere resultaten realiseert. Janien weet vanuit haar jarenlange kennis en ervaring je te begeleiden en te ondersteunen. Een aanrader voor ieder die vooruit wil kijken en succesvol in het leven wil staan.

Carla Lynen
Zaakvoerster Return
Ondernemersadviseur

Ik zou iedereen aanraden zijn of haar KernTalenten te leren kennen. Voor mij heel leerrijk want nu ben ik bevestigd in het feit dat ‘verkopen en overtuigen’ wel degelijk in mijn persoon zit en dat is wat ik écht wou weten. Want bezig zijn met klanten is mijn passie. Janien luistert oprecht en heeft geen vooroordelen of geeft geen commentaar, zowel bij de toelichting van mijn KernTalenten als bij het diepte-interview. Ik ga zeker in mijn netwerk doorgeven dat ik deze begeleiding als zeer positief en professioneel heb ervaren.

Annelies Leën
Commercieel bediende

Ik leerde Janien kennen als KernTalentenanalist. De gesprekken met haar waren een verademing en leverde op veel vlakken duidelijkheid zowel op professioneel als privé vlak. Janien is warm en authentiek met een talent om te luisteren, informatie te analyseren en te vertalen naar realistische en concrete inzichten. Haar contactgegevens staan met stip in mijn contactenlijst.

Huberte Terwingen
Operation & facility management Director

Janien is jarenlang mijn coach en vertrouwenspersoon geweest. Ze is een echte people manager en heeft het talent om de mensen rondom haar net zo enthousiast te krijgen als ze zelf is. Door haar doorgedreven kennis en ervaring in Sales en HR, heeft ze me heel veel geleerd en doen groeien in mijn sales verhaal.

Ivy Bryon
Klantenbeheerder Group S

Voor mij voelde dit aan als een 10/10. Ik ga je zeker aanbevelen in mijn netwerk. Je doet dit met volle overgave en inlevingsvermogen. Je hebt mij doen inzien dat ik mijn sterke talenten volop kan inzetten in wat ik doe en dat ik heel wat potentieel heb om mijn onderneming te doen groeien.

Patricia Vanoirbeek
Onderneemster Cammelino

Je gebruikt een heel interessante methodologie waarbij de resultaten zeer herkenbaar zijn. Bovendien duurt het niet zo lang en met loopbaancheques zeker te betalen. Het is aangenaam door jou gecoacht te worden. Het was mij in de beginne niet duidelijk dat de KernTalenten de leidraad is van het volledige gesprek, maar ik heb er heel veel aan gehad.

Hans Luyts
Zaakvoerder Ambertree

Van mij krijg je de volle 100% Janien. Ik ben zeer tevreden over je samenwerking. Ik heb nu meer inzicht verworven in mijn KernTalenten. Je hebt mij een nieuwe kijk gegeven op mijn toekomst. De manier waarop je werkt is fantastisch! Ga zeker door op deze ingeslagen weg.

Ann Jonckheere
Zaakvoerster De Lotusbloem

Ik vond het een super ervaring. Je doet dit geweldig en met volle overgave en inlevingsvermogen. Mijn KernTalentenverslag zal mij zeker in de toekomst helpen. Dankzij de KernTalentenanalyse heb ik meer zelfvertrouwen en sta ik weer sterker in mijn job. Dank je wel en veel succes!

Een sterkere Linda

Van harte bedankt voor de afgelopen sessies en je motiverende woorden. Je hebt mij de kans gegeven om weer heel wat te ontdekken over mezelf en mijn levensloop. De mooiste kerstcadeau die ik kon krijgen! De KernTalentenanalyse is een heel verrijkende ervaring waar ik mijn heel leven op kan terugvallen. Jij beheerst de methodologie perfect en weet ze op een heel persoonlijke manier over te brengen. Merci!

Wietse
Startende onderneemster

Ik heb de coaching bij Janien heel positief ervaren. Zij is een heel vlotte dame waar je je direct bij thuis voelt. Ze luistert goed en pikt heel goed in op wat je zegt. De KernTalentenmethode is leuk en makkelijk, de resultaten worden besproken en gelinkt aan de voor jou ideale job. Het was een leuke ervaring en het heeft mij een goed beeld gegeven over waar ik naar toe moet. Er was voldoende tijd om tot een diepgaand gesprek te gaan, zonder dat er op de klok werd gekeken.

Daisy
Transformatie manager

Ik vond deze KernTalentenanalyse super! Heb er al met heel wat vrienden en familieleden over gesproken. Ze waren écht benieuwd hoe ik tot zo een waarheidsgetrouw resultaat ben gekomen. Ze zien duidelijk welke voldoening ik uit deze begeleiding heb gehaald en lijken mij erg overtuigd om het zelf ook te doen. Het heeft mij in ieder geval aangezet om mijn droomjob waar te maken.

Wonne
Op weg naar het realiseren van haar droomjob

Je bent een ervaren dame, die weet waarover ze spreekt en je onmiddellijk een ‘thuis’ gevoel geeft. Je kent de materie zeer goed en houdt rekening met de situatie van de persoon op dat moment. Je luistert , coacht en bekijkt de mogelijkheden op lange termijn, waardoor je echt wel jezelf leert kennen en energie voelt om door te zetten. Voor mij een dikke 10!

Katrien
Op weg naar een toffe commerciële job

Contacteer Axizo!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op!