Elk nadeel heb z’n voordeel!

Deze vreemde periode, die voor ons allen heel surieel is, hakt er best hard in. Gedurende de 5 weken van de lockdown, heb ik, net als u, met de handen in het haar gezeten en net als iedereen zitten bedenken: “Wat als dit voorbij is?”

“Elk nadeel heb z’n voordeel”, de beroemde quote van Cruyff, heeft er mij toe aangezet om mijn verhaal, mijn aanpak, mijn strategie als Sales adviseur, Trainer en Coach grondig te herbekijken, bij te werken, aan te vullen en te hertekenen om deze crisis te lijf te gaan.

Het heeft zo zijn voordeel om van de ene op de andere dag van een overvolle agenda naar een, zo goed als lege, te stuiteren.  

De tijd speelt in mijn voordeel om te reflecteren en na te denken hoe ik vanuit mijn expertise in Sales, ondernemers en werkgevers nog meer kan helpen. De tijd die ik nu voor 100% benut om nieuwe trainingen en programma’s uit te schrijven. De tijd om het met u te delen.

Wat als dit voorbij is?

 • Hoe krijg ik mijn verkoopapparaat terug op gang?
 • Moet ik mijn verkoopstrategie,-organisatie of sales management gaan herbekijken?
 • Welke klanten/ prospecten benaderen we het eerst en hoe?
 • Hebben zij nog wel behoefte of liever budgetten voor mijn product of dienst?
 • Hoe pak ik het aan om al die lopende offertes terug op te volgen?
 • Hoe geraak ik aan nieuwe klanten?
 • Hoe kan ik mijn verkopers gemotiveerd houden?
 • Hoe moet ik hen leren omgaan met die “nee” die ze nu wellicht meer dan ooit gaan krijgen?
 • Wat met mijn commercieel team? Kan ik nog iedereen een job geven?
 • Op wat baseer ik mij om, in het slechtste geval, toch mensen te moeten laten gaan?
 • Welke talenten en competenties zijn een absolute meerwaarde voor mijn bedrijf?

UW VOORDEEL, wanneer dit allemaal voorbij is? WIJ ZIJN ER VOOR U. We zijn er helemaal klaar voor om u te helpen een antwoord te vinden op al deze problemen. Onze trainingen en coachingen, zowel individueel als in groep, worden volledig op maat en binnen uw budget uitgewerkt.  

Een greep uit ons aanbod:

 • Opzetten en ontwikkelen van mijn verkoopstrategie en verkooporganisatie. (advies)
 • Uitspelen van verkooptalenten en vaardigheden. (Training en/of coaching)
 • Op naar een optimaal verkoopmanagement.  (advies/ training)
 • Succesvol opvolgen van lopende offertes (Training)
 • Prospecteren met plezier! (Training/Coaching)
 • Omgaan met bezwaren? Een kans! (Training)
 • Sales Talenten ontdekken en laten groeien? (KernTalentenanalyse /Coaching)
 • Van Top Team naar Dream Team (Teamcoaching)
 • Welk “vlees heb ik in de kuip”? (KernTalentenanalyse)

Wat als dit voorbij is?

Contacteer ons en JA! in een vrijblijvend F2F gesprek willen wij u komen bewijzen dat elk nadeel zijn voordeel heeft.

Intussen wensen wij u heel veel courage toe, een positieve mind-set en vooral een heel goede gezondheid voor u, uw dierbaren en uw medewerkers.

janien@axizo.be

0477/39 15 98

www.axizo.be

Vind je deze post interessant? Deel het met jouw netwerk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.